Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
La CUP acusa CiU de convertir el judici de l'Audiència Nacional en un "judici polític contra el moviment 15M"

El diputat David Fernàndez ha acusat al extitular d'interior Felip Puig d'haver organitzat l'operatiu policial d'aquell dia amb la intenció de "buscar escenes de crispació i poder acusar al moviment 15M de violent"

04/04/2014 Drets i Llibertats

"CiU està convertint el judici a l'Audiència Nacional espanyola en un judici polític contra el moviment 15M" ha assegurat avui el diputat de la CUP, David Fernàndez. La CUP considera que després de les declaracions dels diputats del Parlament de Catalunya en el judici per "Aturem el Parlament" ha quedat constatat que la majoria dels membres de la cambra que han declarat han restat importància als fets que es van esdevenir el 15 de juny de 2011 i han posat en qüestió que aquest cas sigui tractat a l'Audiència Nacional espanyola. Els únics diputats que estan utilitzant termes com "malson, por, coaccions i agressions físiques" són els diputats de CiU "que estan convertint aquesta qüestió en un judici polític contra el moviment dels indignats" ha denunciat la CUP. 

El diputat David Fernàndez també ha acusat al extitular d'interior Felip Puig d'haver organitzat l'operatiu policial d'aquell dia amb la intenció de "buscar escenes de crispació i poder acusar al moviment 15M de violent". El diputat ha denunciat que "mentre la violència policial del desallotjament de Plaça Catalunya ha quedat amb la més absoluta impunitat, ara es vol condemnar a 8 anys de presó a 19 joves que protestaven contra uns pressupostos que signaven les pitjors retallades des del final de la dictadura".

La CUP ha demanat de forma reiterada que la Generalitat i el Parlament es retiressin de la causa (de la que també forma part l'organització ultradretana Manos Limpias) contra els 19 joves que són jutjats per aquella protesta i ha titllat d'embogiment que aquest procés el porti l'Audiència Nacional espanyola "hereva del Tribunal de Orden Público franquista". "Esperem que aquest despropòsit acabi amb l'absolució de tots processats" ha conclòs el diputat de l'esquerra independentista.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  8. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid