Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Serveis públics
Vaga indefinida dels Bombers de la Generalitat

La vaga indefinida que s'iniciarà el divendres 20 de juny i denuncia el decret del govern català que els obliga a fer 102 hores més cada any

10/06/2014 Laboral

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han convocat avui una vaga indefinida que s'iniciarà el divendres 20 de juny.

Els bombers protesten pel decret que els obligarà a suplir la falta de personal treballant 102 hores anuals més, 30 d'elles a l'estiu per la campanya contra incendis. Els bombers afirmen que els plans oficials es basen en estadístiques manipulades per esprémer les condicions laborals dels treballadors.

Aqueta vaga es realitzarà cada dia de la setmana durant 10 hores, han informat fonts sindicals el mateix dia en què s'han manifestat a Barcelona des del Palau de la Generalitat fins al Parlament de la CAC.

La vaga està convocada pels sindicats d'UGT, CCOO i CATAC dels Bombers la Generalitat de Catalunya.

Mobilització avui a Barcelona

Per protestar contra el decret aprovat el març passat i contra la precarietat que denuncien als seus llocs de treball, un centenar de bombers s'han manifestat avui a Barcelona, poc abans que el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, i el d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, presentessin la campanya forestal d'estiu.

A la concentració els bombers han obert pots de fum i també han fet sonar sirenes. Portaven pancartes amb lemes com "No al decret", "102 hores més; 140 bombers menys "i" 22% d'atur a Catalunya. Volem més bombers " o "Conseller, dimissió."

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid