Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Incendi Alt Empordà
Suport a les demandes dels bombers contra les retallades

Organitzen una jornada de concerts per tal de recollir fons per la campanya “Foc al cor, Salvem l’Empordà!”.

30/07/2012 Territori
Aspecte que presenta el cel de l'Alt Empordà Aspecte que presenta el cel de l'Alt Empordà

La Federació Ecologistes de Catalunya (EdC) i IAEDEN-EdC - Salvem l’Empordà-EdC han manifestat el seu suport a les demandes dels sindicats de bombers contra les retallades, ja que consideren que no es poden retallar serveis bàsics com per exemple "els auxiliars forestals, els guaites, l’equipament, els bombers, etc...  i amb aquest foc han tornat a quedar clar, que els necessiten al 100%.".

A més a més, els ecologistes agradeixen l’impagable tasca dels bombers, ADF, agents rurals i altres cossos de l’administració pública en l’extinció de l’incendi de l'Alt Empordà.

Concert per la campanya Foc al Cor!

Com a primer acte de la campanya "Foc al Cor, Salvem l'Empordà!", l’Associació Inkieta, juntament amb la col.laboració de l’Associació Vendaval, organitza una jornada de concerts per tal de recollir fons per la campanya. L’esdeveniment serà el proper dissabte 4 d’agost a la Plaça del Teatre de Figueres, on des de les 18h de la tarda fins a la 1:30h de la nit hi passaran diferents grups tant de la comarca com d’altres indrets. Per ara hi ha confirmats la cantant Laia Vehí i les bandes figuerenques Bananna Beach i Hot Penguins. L’acte serà a l’aire lliure i no es farà pagar entrada ja que la recaptació dels fons es realitzarà mitjançant els beneficis que es facin amb la barra i amb una urna que es dipositarà per tots aquells que vulguin fer un donatiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid