Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desnonaments
Els bombers de València no participaran en desnonaments d'habitatges

Per l'Associació de Bombers de València, els desnonaments són l'exemple clar de la "dramàtica situació" que s'està vivint en la societat

09/03/2013 Drets i Llibertats

L'Associació de Bombers de València ha anunciat la seua renúncia a participar dels desnonaments d'habitatges i al mateix temps ha explicat que donarà una part dels endarreriments que els deu l'Ajuntament de València pel dispositiu de Falles de l'any passat a la Plataforma de Persones Afectades per les Hipoteques (PAH).

Tal com ha informat La Veu del País Valencià a través d'Europa-Press, l'anunci l'han fet durant una roda de premsa conjunta entre representants de l'Associació de Bombers de València i els portaveus de la PAH-València. El portaveu dels bombers, Francisco García, ha comentat que els desnonaments són l'exemple clar de la "dramàtica situació" que s'està vivint en la societat. "La gent es veu al carrer sense que els poders públics oferisquen una solució, un rescat", ha assenyalat.

No obstant açò, ha apuntat que els diferents governs "no dubten a rescatar a bancs en dificultats". Per aquest motiu, el col·lectiu de bombers de València ha decidit no participar en els desnonaments de forma col·lectiva "encara que al final la decisió serà personal". "Des de l'associació recolzarem a qualsevol bomber que siga sancionat per negar-se a participar", ha apuntat. El portaveu de PAH-València, Miguel Pérez, ha agregat, "també comptaran amb el suport de la plataforma en cas que algun bomber patira assetjament per negar-se a participar en un desallotjament".

A més, Francisco García ha anunciat que els bombers associats, al voltant de mig centenar, han pres la decisió de 'donar una part' de les quantitats que els endarrereix el consistori pel dispositiu faller de l'any passat i del dispositiu d'enguany. El portaveu ha explicat que cada associat decidirà la quantitat que destina a la PAH per a recolzar-los econòmicament.

El portaveu de la PAH-València, Miguel Pérez, ha indicat que la pròxima acció que realitzarà la plataforma tindrà lloc el pròxim 18 de març durant la 'mascletà' i enfront de la balconada de l'Ajuntament de València on duran a terme la segona part del 'escrache' -campanya d'informació- que s'ha iniciat a nivell nacional.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid