Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
I ara una de riure: la fugida pactada (per la porta del darrere)
04/01/2014 Joana Gorina

Per Joana Gorina

La darrera atzagaiada de la intel·lectualitat criptoautonomista és la proposta d’una mena de fugida pactada i vergonyant per al procés català cap a la Independència.

Segons les tesis sociovergents actualitzades el que cal preparar ara no és una ruptura democràtica com succeeix arreu del món quan es guanya la independència, sinó “un divorci pactat i ordenat”. Sembla, doncs, que la qüestió fonamental ja no hauria de ser que el poble català pugui organitzar-se de manera independent i democràtica, sinó que la distribució de poders, privilegis i prebendes de les burocràcies polítiques i les elits socials de Madrid i de Barcelona sigui ben “pactada i ordenada” de manera que permeti “repartir-se el pastís” amb el mínim canvi social.

El que no saben, o no volen saber, però, és que no n’hi ha de pastís per a repartir. Si hi afegim que la gran preocupació d’aquests “pensadors” sobre la situació actual és “la pau social” i no pas “la justícia social” i amenacen amb la repressió “amb la màxima contundència” tot exhibint els fantasmes d’Euskadi i d’Irlanda del Nord, ja tenim servit el nou plat enganyós del sobiranisme conservador. Se l’hauran de menjar amb patates.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid