Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
On és la neutralitat de l'ANC?
14/07/2013 Joana Gorina
Joana Gorina Joana Gorina

Com pot ser que l’ANC contradigui el seu propi Full de Ruta donant suport a una proposta de candidatura única a les europees que només pot beneficiar la casta sociovergent (PSC-PSOE + CiU)?

El Full de Ruta assumit per l’ANC referent a les eleccions europees diu en el seu punt 92 “A les eleccions europees que se celebraran durant aquesta fase, l’ANC hauria d’emplaçar les diferents organitzacions polítiques i candidatures perquè posin explícitament en el seu programa el compromís de celebrar un referèndum d’autodeterminació a Catalunya”.

Una candidatura unitària només és prevista “En el cas que l’Estat espanyol no accepti la celebració d'un referèndum o d’una consulta, n’impedeixi la celebració o no doni cap valor al seu resultat”.

És important trobar formes d’unitat però és un error fer, en aquest moment, propostes que només tenen com a objectiu ajudar a mantenir a la poltrona alguns polítics professionals promoguts per les velles formacions que han entrat en una fase de decadència (com CiU i el PSC-PSOE).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid