Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Literatura
Campanya per fornir la Viquipèdia d'articles sobre literatura catalana

Un concurs anima els internautes a publicar articles sobre autors i obres en català

16/01/2014 Cultura

Promoure la lectura en català i divulgar els autors que publiquen les seves obres en català. Amb aquests objectius, dilluns que ve s'inicia la campanya "Llegir en català" per fornir la Viquipèdia d'articles sobre literatura catalana.

La idea sorgeix arran de la unió d'un grup d'editorials independents per treballar plegades. L'associació la formen l’editorial Raig Verd, Periscopi, LaBreu, L’Avenç, Alrevés, Gregal, Llibres del Delicte, Saldonar, Gall editor i Meteora.

Amical Wikimedia ha ideat un concurs per animar els internautes a publicar entrades al Viquiprojecte. A partir de dilluns, i fins al 19 de febrer, tothom qui ho vulgui podrà crear i/o ampliar articles sobre els autors que apareixen a la pàgina i que han publicat alguna obra en català, ja sigui original o traduïda. Els tres guanyadors del concurs rebran un lot de llibres de 10, 5 i 3 llibres respectivament.

Paral·lelament, Amical Wikimedia ha creat l'etiqueta de Twitter #lleginencatalà per animar a compartir les entrades al Viquiprojecte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid