Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Simbologia
Estelades per rebutjar el pas de la "Vuelta" a Sadurní d'Anoia

Anima a la gent del poble a expressar aquest rebuig assistint al recorregut de la prova amb estelades ben visibles, de manera que quedi clar que "ni Sant Sadurní, ni els Països Catalans som Espanya"

04/09/2013 Política
estelades per rebitjar el pas de la "Vuelta" estelades per rebitjar el pas de la "Vuelta"

La CUP de Sant Sadurní d'Anoia ha manifestat en la seva pàgina web el seu malestar amb el pas de la “Vuelta Ciclista a España” per la població.

Des de la CUP, i el conjunt de l’esquerra independentista, expressen el seu rotund rebuig al pas d’aquesta prova esportiva per Sant Sadurní i per qualsevol altre punt dels Països Catalans, i és per això que anima a la gent del poble a expressar aquest rebuig assistint al recorregut de la prova amb estelades ben visibles, de manera que quedi clar que "ni Sant Sadurní, ni els Països Catalans som Espanya".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid