Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Balaguer i comarca rebutgen la “Vuelta”

A Balaguer nombrosos ciutadans van penjar estelades i senyeres, tant en el tram del recorregut com a l'altre costat de riu. Tot i que l'hora no acompanyava, diverses persones van reivindicar amb estelades i senyeres que "Balaguer i la Noguera no són Espanya"
 
La CUP de Balaguer i Maulets Ponent valora positivament la "resposta dels Balaguerins/es i Noguerencs/es a la “Vuelta de España” de ciclisme i que ha permés una vegada més que es visualitzés la necessitat que té el poble català d’exercir el dret a l’autodeterminació".

10/09/2010 09:02 Política

Algunes de les accions que es van dur  a terme ahir a la tarda a Balaguer al pas de la cursa:


pancarta• Desplegament  d'una pancarta durant el pas de la “Vuelta” per la capital de la Noguera amb el lema “BALAGUER NO ÉS ESPANYA”.

• Es ca penjar una estelada gegant des d'un dels ponts de la capital de la Noguera i es van mostrar diverses estelades.

•Durant aquesta setmana passada es varen repartir estelades a les bústies delscarrers per on passava “La Vuelta” i un fullet explicatiu.

En el fullet s'animava als veïns de la ciutat a penjar l’estelada als balcons per mostrar l'oposició a la celebració d’esdeveniments que representen símbols d’ocupació i quepretenen amagar la nostra realitat com a poble. La CUP de Balaguer i Maulets també van denunciar que l’Estat Espanyol utilitza tots els mecanismes que té a l’abast per "sotmetre’ns com a poble i mostrar cara enfora que els Països Catalans són Espanya"
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid