Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP recorda a "La Vuelta" que "Lleida no és Espanya"

La CUP de Lleida fa una crida a omplir d’estelades el pas de la “Vuelta 2010” pels carrers de la ciutat i a la ciutadania a manifestar-hi el seu rebuig.

La formació s'oposa a la “Vuelta a España 2010” pels carrers de la ciutat perquè l'esponsorització que l’Ajuntament va acordar d’aquesta etapa "és una despesa totalment innecessària per les arques municipals", sobretot en temps de crisi i en un context de retallades socials, remarca.

07/09/2010 00:33 Política
Segons la CUP, "encara és hora que l’alcalde expliqui detalladament quin és el cost econòmic que generarà per a Lleida la esponsorització, el dispositiu de seguretat, etc per a les arques municipals".

A més, assegura que la iniciativa "és un pas més en el procés d’espanyolització intensiva de la ciutat que l’alcalde i PSC venent duent a terme els darrers anys". En conseqüència, la CUP i l’Assemblea de Joves de Lleida criden a la ciutadania a rebre la caravana amb banderes estelades penjades als balcons, un miler de les quals seran repartides aquests dies per militants de l’organització entre els veïns dels carrers per on es previst el pas de l’etapa, per tal de manifestar el rebuig a l’esdeveniment i fer pedagogia entre els seus espectadors de que Lleida no és Espanya i, que de fet, els catalans ja hem emprés el camí a la independència.

Les mateixes activitats estan també programades a la ciutat de Balaguer, en aquest cas per l’assemblea local del CUP i Maulets.

Per saber-ne més:

Lleida serà la seu de la 12a etapa de "La Vuelta" i la CUP anuncia una campanya de boicot 

La CUP de Tarragona demana saber quant costa acollir "La Vuelta de España" 

La CUP de Tarragona demana consideració amb els veïns 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid