Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Símbols
La CUP rebutja el retorn de la bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament de Banyoles

la formació ho considera com una nova mostra de claudicació davant l’estat antidemocràtic espanyol

15/02/2013 Política
L'opció del govern municipal és, simplement, hissar-la però sense onejar, fet que igualment incompleix la llei L'opció del govern municipal és, simplement, hissar-la però sense onejar, fet que igualment incompleix la llei

La CUP ha rebutja el retorn de la bandera espanyola a l'Ajuntament de Bayole i ha lamentat  "profundament que des de l'equip de govern no s'hagi intentat cap altre mesura de rebuig ni s'hagi consensuat la mesura amb la resta de grups".

La formació entén que la mesura adoptada per l’equip de govern és una nova mostra de claudicació davant l’estat antidemocràtic espanyol per part de qui s’atorga el lideratge del procés independentista endegat pel nostre poble del  qual se n’exclouen voluntàriament i els incapaciten moralment d’exercir-lo.

Malauradament, segons la CUP, s'ha optat per la legalitat envers de la democràcia. Avui era un dia per decidir entre un acte de decència i respecte per tots els ciutadans de Banyoles o per la neofranquista Llanos de Luna; Miquel Noguer ha decidit Espanya, remarca la formació.

"La seva opció és, simplement, hissar-la però sense onejar, fet que igualment incompleix la llei i que no evita ni la despesa de comprar-la ni la seva visualització, acotant el cap de manera mesella i vergonyant tot penjant-la amb nocturnitat i traïdoria", assenyala en el comunicat.

Per a la CUP és "una actuació covarda queda reblada amb el comunicat cínic que han emès en el qual diuen preferir “esmerçar esforços i diners a l’ajut de les persones”, precisament els qui han fet anar la destral pressupostària en afers socials per fer-nos pagar més per serveis com l’escola bressol, per posar un exemple".

També ho considera una actitud "hipòcrita, ja que ens animen a penjar símbols als nostres balcons, tot i que l’estiu passat ells mateixos havien despenjat una estelada col·locada al nostre despatx a l’ajuntament i que també es van negar a hissar-la a l’entrada sud de la nostra ciutat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid