Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
La CUP posa en marxa la campanya ''La sanitat pública és de tothom''

Amb l'objectiu de denunciar de la situació en què es troba la sanitat pública catalana i, en concret, el Consorci Sanitari Maresme-Selva (CSMS)

18/09/2012 Res-pública

Dissabte passat en en roda de premsa,  les assemblees locals de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de l’Alt Maresme i la Selva, amb la col·laboració de membres de CATAC-CTS/IAC i amb el suport de la revista cafèambllet, van presentar la campanya ''La sanitat pública és de tothom'', amb l'objectiu de denunciar de la situació en què es troba la sanitat pública catalana i, en concret, el Consorci Sanitari Maresme-Selva (CSMS), a l’Hospital Sant Jaume de Calella i a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Els representants de la CUP a Calella, Francesc Riera i la CUP a Blanes Núria Llorens, en les seves intervencions, van esmentar l’afectació que les retallades, aplicades per la Generalitat de Catalunya i el govern espanyol, han tingut al CSMS i a la resta del territori. Alhora, també, es van citar els casos de mala gestió i corrupció dins del sistema sanitari català destapats per la revista cafèambllet.

En la seva intervenció, Ramón Serna, membre de CATAC-CTS/IAC, va presentar la revista El 27-S, Prou opacitat a la sanitat pública!, una publicació conjunta de CATAC-CTS/IAC, la revista cafèambllet i la CUP que exposa de manera clara i esquemàtica el què està passant en la sanitat catalana.

La CUP va remarcar que tot el mal que afecta la sanitat pública del nostre país respon a una estratègia premeditada, amb què es pretén deteriorar els recursos públics, per tal de donar arguments a la privatització com a única mesura del manteniment del sistema sanitari. I per aquest motiu, oferirà en diferents poblacions de l’àrea d’influència del CSMS i rodalies, durant aquest trimestre es faran diferents xerrades, acompanyades de diferents complements informatius a diferents municipis afectats.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid