Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Malbaratament de diners públics
Sanitat tapia les portes del "futur" hospital de Llíria un cop construït

Anava a inaugurar-se en 2009, després en 2010 i encara amb l'obra gairebé acabada, a l'agost de 2012, s'han tapiat les que anaven a ser les portes de l'hospital Comarcal del Camp del Túria.

14/08/2012 Res-pública
Hospital fantasma a Llíria Hospital fantasma a Llíria

Les portes d'accés al nou hospital de Llíria han estat tapiadas amb maons, la qual cosa vol dir que no serà inaugurat ni a curt ni a mitjà termini, fet que ha denunciat Compromís en un comunicat.

La seva construcció ha costat 25 milions d'euros i en aquest moment s'ha pogut comprovar que la darrera actuació que s'ha realitzat allí és la de tapiar les portes d'accés amb maons. "Això és un signe claríssim de l'abandó, i una prova inequívoca que el Consell no té intenció d'inaugurar-ho a curt o mig termini", assenyala la formació

Un hospital fantasma

Segons denúncia, el recinte del nou hospital de Llíria "sembla una zona fantasma on els matolls tapen les zones enjardinades, el mobiliari urbà està totalment deteriorat i el material d'obra es troba escampat".

Aquest "abandonament" ha culminat tapiant  les portes, per la qual cosa Compromís reclama amb una inversió que "ja han pagat" els valencians i amb una infraestructura sanitària "que fa falta" a la comarca del Camp de Túria.

L'any 2004, Camps posava la primera pedra

El projecte es va vendre al veïnat com a una gran obra al servei de la ciutadania, ja que l'hospital tindria els serveis de ginecologia, intervencions quirúrgiques i urgències. A més, disposaria de quatre Unitats -Assistencials, tecnicoassistencials, de Suport Assistencial i de Suport General- i una oferta de 16 especialitats: 9 mèdiques, 5 quirúrgiques, així com pediatria i rehabilitació.

Ara l'obra està acabada, però segons la Conselleria de Sanitat, les infraestructures sanitàries pendents s'aniran completant i posant en funcionament conforme sigui possible i en base la situació financera. Ara bé, això no descarta que no es vagi a inaugurar el més aviat possible, segons Sanitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid