Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
La CUP demana l'Ajuntament de Tarragona doni suport a la IPP en defensa de la sanitat pública

La formació també es dóna suport i s'anima a participar en les mobilitzacions convocades contra la visita de Boi Ruiz al mateix Ajuntament demà divendres a les 13h.

17/05/2012 Política

La  CUP a Taragona demanarà al consistori doni suport i s'adhereixi a la Iniciativa Penal Popular (IPP) en defensa del sistema públic de salut que està promovent la Plataforma Dempeus per la Salut Pública i que faciliti tots els recursos necessaris als seus fedataris pel desenvolupament de la campanya.

També demana a l'Ajuntament que doni suport i s'adhereixi formalment a la denúncia col·lectiva en defensa de la sanitat pública presentada per la Plataforma d’Afectades per les Retallades Sanitàries.

La formació cimenta que els centres sanitaris de la ciutat de Tarragona han patit greus retallades que minven el servei de la sanitat pública. Des de l'Hospital Santa Tecla i l'Hospital Joan XXIII, així com els CAP, treballadores i usuàries s'han manifestat en incomptables ocasions contra aquestes polítiques per part del govern de la Generalitat de Catalunya. És per això i per les que vindran, que des de la Candidatura d'Unitat Popular s'han volgut sumar a les reivindicacions de la Plataforma Dempeus per la Salut Pública i la Plataforma d'Afectades per les Retallades en Sanitat.

Des de la CUP, a banda, també es dóna suport i s'anima a participar en les mobilitzacions convocades contra la visita de Boi Ruiz al mateix Ajuntament demà divendres a les 13h així com a les altres mobilitzacions per un ensenyament públic i de qualitat el proper dimarts 22 en motiu de la vaga.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid