Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cas dels vestits
Endavant (OSAN): "Els fantasmes de la corrupció s'estenen sobre el País Valencià"

L'organització creu que la declaració de no culpabilitat de Camps i Costa desacredita la justícia espanyola

25/01/2012 Política
La declaració de no culpabilitat de Francisco Camps i Ricardo Costa "desacredita la justícia espanyola, la qual s'ha tornat a posar del costat dels poderosos més enllà de qulaseol lògica" i demostra que "els fantasmes de la impunitat i la corrupció s'estenen sobre el País Valencià". És la valoració d'Endavant (OSAN), que remarca que Camps, declarat no culpable pel jurat popular, "és la màxima responsable de la dramàtica situació que viu a hores d'ara el País Valencià".

En aquest context, apunta que les institucions valencianes estan "en fallida fruit d'una gestió política basada en el balafiament econòmic i la corrupció a tots els nivells". "Un ruïna econòmica que, a més, pagaran les classes populars mitjançant brutals retallades socials", lamenta, i fa una crida a manifestar-se contra les retallades socials i nacionals i també contra la corrupció i la impunitat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid