Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tribunal Suprem
Carlos Fabra serà finalment investigat

El Tribunal Suprem ha reobert la causa contra ell per diversos delictes fiscals deixant així sense efecte l'arxivament decretat per l'Audiència de Castelló

02/12/2011 Política
L'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra (PP), serà investigat. El Tribunal Suprem ha reobert la causa contra ell per diversos delictes fiscals deixant així sense efecte l'arxivament decretat per l'Audiència de Castelló de quatre dels cinc delictes fiscals. L'Audiència adduïa que quatre delictes no es podien jutjar perquè havien prescrit.

Segons l'acusació que pesa sobre Fabra, entre els anys 1999 i 2004 hauria rebut ingressos de 3,6 milions sense justificar als exercicis fiscals. La decisió del Suprem respon al recurs de cassació interposat per la Fiscalia Anticorrupció que demana 15 anys de presó, 10 d'inhabilitació i una multa de 2,3 milions. El ministeri fiscal també demanava vuit anys de presó i 1,1 milions a la seva esposa, Maria Amparo Fernández, per delicte fiscal així com quatre anys de presó i una multa de 600.000 euros per a l'empresari Vicente Vilar i la seva muller.

Tots quatre estaven acusats de falsejar documentació per obtenir autoritzacions del Ministeri d'Agricultura i fabricar productes fitosanitaris en les seves empreses, a més d'ocultar ingressos a Hisenda.

Fabra hauria defraudat a Hisenda quantitats pròximes als 1,5 milions. A més, segons l'acusació no va justificar ingressos de 3,6 milions d'euros en els exercicis fiscals corresponents al període comprès entre 1999 i 2004.
L'origen del procés és una denúncia d'Hisenda per unes presumptes irregularitats en l'exercici de la renda de l'any 1999.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid