Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
31-D
Èxit de participació a la "1a Marxa de Torxes pel dret a decidir" a Sóller

Prop de 150 persones participaren ahir, 28 de desembre, a la Marxa de Torxes pel dret a decidir a Sóller. Un acte, pioner a Mallorca, organitzat per la Comissió 31D - Sóller, creada enguany per persones de diversos col·lectius i associacions solleriques amb l'objectiu de celebrar la Diada de Mallorca amb un esperit transversal i unitari.

29/12/2011 Política
La Marxa de Torxes començà a les 19:30h des del pont de la Creu de Biniaraix, al ritme de les xeremies i amb l'escalfor de les torxes, fins al davant de l'Ajuntament. Allà es llegí el manifest, encarregat per la Plataforma 31D al Col·lectiu Albaïna de Sóller com a manifest unitari de la diada.
 
Amb aquest acte queda palès que són moltes les persones solleriques, i persones d'altres pobles que hi assistiren, que han decidit no quedar-se a casa davant el mal temps polític actual. Molta de gent en la primera edició d'aquest acte reivindicatiu i de memòria històrica, que de ben segur no serà el darrer.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid