Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada de Mallorca
Marxa de torxes pel dret a decidir a Sóller

El proper 28 de desembre a les 19:30h. la primera Marxa de Torxes pel dret a decidir al pont de la Creu de Biniaraix

12/12/2011 Política
La Comissió 31D de Sóller organitza la 1a Marxa de Torxes al municipi. La Comissió està formada per persones provinents de diversos col·lectius, entitats i agrupacions solleriques i constituïda enguany per tal de potenciar la diada de Mallorca al poble.

La marxa és un acte pioner a Mallorca, que pretén ésser l'expressió popular i col·lectiva de reivindicació nacional. Volen que sigui acte que estimuli el  caràcter col·lectiu, "ens mostri com el poble que volem seguir essent i que mostram amb orgull", segons la Comissió.

Així mateix, vol ser un acte amb esperit unitari i transversal en què qualsevol persona s’hi senti representada. Vol ser l’expressió del clam social per la sobirania nacional. Així com també "un espai de denúncia de tot allò que atempta contra les nostres llibertats nacionals i contra l’exercici de la democràcia", apunten els organitzadors.

L'acte finalitzarà al davant de l'Ajuntament de Sóller, on es llegirà el manifest de la diada.

Cap a les 21h hi haurà un sopar popular i concert de Taverners a Can Dulce. 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid