Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Participació ciutadana
Celrà fa arromangar els veïns per garantir el manteniment del poble

El govern local convoca reunions amb veïns per implicar-los en la millora d'espais degradats

28/11/2011 Política
Veïns treballant conjuntament per la millora del municipi. Aqusta estampa es va poder veure dissabte passat a Celrà, un municipi del Gironès governat per la CUP.

L'Ajuntament de Celrà aposta per implicar la ciutadania en els afers municipals. Tant és així que va decidir fer una crida arran d'una reunió veïnal on els mateixos implicats van demanar la dignificació del Torrent de l'Aigua Calenta, un pas subterrani en mal estat.

Tal com relata El Punt Avui, una vintena de persones van respondre la crida i dissabte els voluntaris van repintar les parets de color blanc i groc en diversos trams. A partir d'ara, els nens de Celrà, amb l'ajut d'artistes locals, hi faran murals i també faltarà instal·lar un llum per il·luminar el pas subterrani.

Aquesta no és la primera vegada que els veïns s'arromanguen pel manteniment del poble. A principi de mes una quinzena de veïns ja van participar en la neteja i recuperació de la mina del Nen Jesús, un espai declarat d'interès dins la zona del PEIN de les Gavarres.

L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, explica que aquestes accions neixen de les reunions que tenen amb grups reduïts de veïns de zones ben concretes del municipi, per tal de conèixer les seves necessitats i urgències de primera mà. A partir de les reunions, s'han fet actuacions al carrer de Sant Feliu i al carrer Costa Brava, per exemple, i ja es treballa en una proposta per ordenar l'aparcament del carrer de la Cabanya. La proposta es presentarà als veïns la setmana que ve.

Aquesta per tant, no és una actuació puntual, sinó una pràctica que va introduint el govern local en la seva manera de treballar, implicant tots aquells veïns que sigui possible.
Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid