Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dani Cornellà de la CUP nou alcalde de Celrà

Dani Cornellà de la CUP nou alcalde de Celrà Amb 3 vots de la CUP de Celrà i 3 vots d'Icelrà, Dani Cornellà fou investit ahir alcalde de la població i d'aquesta manera, la formació independentista obté la primera alcaldia al Gironès.
 
De la mà de l'anterior batlle, Dani Corbellà, l'alcalde de la CUP va rebre l'ordinador portàtil i les claus de l'Ajuntament, doncs la CUP havia renunciat a rebre la bara municipal per la simbologia que comporta.  Els regdors de la CUP Pitu Bartis i Meritxell Martín van prometre per imperatiu legal el seu càrrec. El nou alcalde també va prometre per imperatiu legal el seu càrrec.

12/06/2011 11:16 Política
Seguidament l'alcalde va cedir la paraula als portaveus de cada grup, la CUP va donar les gràcies pels vots obtinguts alhora que va lamentar l'abstenció. Finalment l'alcalde va parlar dels quatre eixos que marcaran tota acció de govern dels pròxims 4 anys: participació ciutadana, transparència, eficiència i treball col·laboratiu. 
 
danicornellaRecordem que la CUP de Celrà va aprovar per unanimitat en l'assemblea oberta de dimecres passat, a la qual van assistir una quarantena de persones, subscriure el pacte de govern negociat amb els Independents per Celrà (iCelrà) per a la propera legislatura.Els dos grups municipals signants del pacte va fer públics els acords adoptats, així com les línies mestres d'acció del nou govern, aquest dijous i dissabte a les dotze del migdia es constituirà el nou ajuntament. A través d'aquest pacte, les dues formacions es repartiran l'alcaldia els pròxims quatre anys. El primer alcalde serà el candidat de la CUP, Dani Cornellà.

Cornellà serà alcalde de Celrà fins l'any 2013, quan prendrà possessió el cap de llista d'IC-AM, Gerard Fernández. Els Independents per Celrà van ser la segona força més votada a les eleccions de maig, amb 442 vots, per darrere d'Entesa per Celrà (EC) -que en va obtenir 530- i per davant de la CUP -404 vots. Atès que les tres formacions van quedar molt igualades en el nombre de vots obtinguts van obtenir els mateixos regidors, un total de tres. CiU, en canvi, va quedar última amb 338 vots i dos regidors.
 
EC, la força més votada, va intentar pactar amb tots els grups la formació d'un govern d'unitat però tant IC com la CUP van rebutjar aquesta oferta perquè van entendre que era un intent d'EC de no perdre l'alcaldia, que l'ha ocupada en els darrers dotze anys. 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid