Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1992 Protestes de personalitats polítiques i de la societat civil contra les detencions i tortures de l'Operació Garzón

1992 Protestes de personalitats polítiques i de la societat civil contra les detencions i tortures de l'Operació Garzón

08/07/1992 Tal dia com avui

La Junta de Centre de l'Escola Universitària de Traductors i d'Intèrprets de la UAB emet un comunicat que denuncia la detenció de Ramon Piqué i el fet que estigui incomunicat i que n'exigeix el immediat alliberament.

-Carles Campuzano, secretari general de la JNC i diputat al Parlament manifesta que les detencions "contribueixen a crear un clima de crispació".

-Rafael Ribó afirma que les detencions s'emmarquen en una operació de maquillatge davant els jocs i que pretenen criminalitzar l'independentisme quan és una opció política legítima.

-Joaquim Nadal, alcalde de Girona, afirma que l'Audiència Nacional desconeix la realitat política catalana.

-L'alcalde de Banyoles, Joan Solsona, denuncia les actuacions policials per la sensació de por al cos que ha provocat aquesta operació policial.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid