Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
GOB adverteix que no ens quedarem de mans plegades davant l’aplicació de polítiques neoliberals “sense complexes”
22/02/2024 Territori

El Grupo Balear de Ornitología y Defensa de la Naturaleza (GOB) adverteix que no ens quedarà de mans plegades davant un exercici de liberalització, desregulació, de pèrdua de drets col·lectius, de participació pública i de transparència, i de pèrdua de qualitat democràtica en un escenari d’extrema urgència des del punt de vista climàtic, ecològic i social a les Illes.

L'entitat ecologista ha manifestat que Prohens segueix la línia de José Ramón Bauzà en l’aplicació de polítiques neoliberals “sense complexes”. L’àmbit normatiu d’ordenació territorial, urbanística i ambiental és el camp de batalla.

Per al GOB, "La legislatura de José Ramón Bauzà ja es va caracteritzar pel “sin complejos” que Delgado entimà a l’hora de parlar de que les llicències -com la d’un gran parc d’atraccions en sòl rústic que es plantejava al 2011 – s’havien de donar sense cap tipus de complexe ni emperò ambiental ni regulatori des del punt de vista d’una ordenació urbanística que pogués posar traves a l’especulació i la inversió immobiliària i turística al nostre territori. En aquell moment, el GOB ja va impulsar una Iniciativa Legislativa Popular de llei en defensa del Territori sota el lema “Unes Illes per viure-hi” que va rebre el suport de més de 16.000 persones però que va ser rebutjada al Parlament."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid