Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
KURDISTAN
La policia turca tortura un nen kurd de 14 anys

Els policies van emmordassar el nen, el van torturar, el van lligar les mans i els peus i el van llançar a una rasa a prop del riu, però a la nit va ser descobert per un vilatà i portat a l'hospital.

23/03/2023 Internacional
Dimarts passat, la policia turca al districte Amed (Kurdistan del Nord) va detenir un nen de 14 anys quan tornava a casa amb el seu amic, després el va segrestar i torturar.

Segons l'agència de notícies Hawar, la policia el va portar primer a un camp al costat de la carretera i el va obligar a dir: “Sóc un turc”. A més, la policia va obligar l'adolescent a maleir els kurds i cantar l'himne nacional turc.

Els policies van emmordassar el nen, el van torturar, el van lligar les mans i els peus i el van llançar a una rasa a prop del riu, però a la nit va ser descobert per un vilatà i portat a l'hospital.

L'adolescent va dir que va ser torturat per quatre policies: “Em van portar a un lloc secret, em van ordenar dir que era turc i em van colpejar amb la culata d'una metralladora, després em van lligar de mans i peus i em va tirar a una rasa”. “Em van obligar a dir que sóc turc i em van obligar a insultar els kurds”

L'advocat de la família de Ramadan Karalp va comentar sobre el que havia passat al nen: “El nen viu al centre del districte de Licê i la policia el va detenir ahir quan tornava a casa amb un dels seus amics. El van portar a un lloc secret. Després, els policies el van copejar amb la culata d'una metralladora i li van ordenar que digués: “Sóc turc”.

Després que el nen es negués a fer el que li deien, la policia el va amenaçar de mort, després de tot això el van llançar a una rasa prop del riu, el van emmordassar i el van lligar de peus i mans. Després d'això, un vilatà ho va trobar i ho va portar a un hospital a Licê. Després va ser traslladat a l'Hospital de la Facultat de Medicina de la Universitat de Dicle.

L'adolescent està sent tractat actualment a l'hospital. Els metges diuen que podria perdre la vista i lull dret a causa dels hematomes que va rebre durant la tortura.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid