Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VENEÇUELA
Detenen 14 mercenaris vinculats a una incursió fallida a Veneçuela

Entre els capturats es troba el nebot de exgeneral colpista, Cliver Alcalá Cordones.

11/05/2020 Internacional

Les Forces de Seguretat de l'Estat de Veneçuela van capturar durant les últimes 24 hores a un total de 14 mercenaris que van participar en la incursió marítima armada el passat 3 de maig amb la pretensió de perpetrar un cop d'Estat i assassinar el president Constitucional, Nicolás Maduro Moros.

La Región Estratégica de Defensa Integral Capital de la Fuerza Armada Nacional Bolivariana (FANB) ha informat la matinada d'aquest dilluns al seu compte de la xarxa social de Twitter que en les últimes hores de diumenge van ser capturats tres mercenaris en el poblat de muntanya de Sant Miguel, a la parròquia de Carayaca, Estat de Vargas. L'entitat va publicar les fotografies dels tres nous detinguts i ha precisat que en total, el diumenge, van ser capturats 14 mercenaris en la maniobra  "yunque martillo".

En forma prèvia, la FANB reportar la captura d'un grup de vuit mercenaris a la zona muntanyosa de Petaquirito, situada a uns 50 quilòmetres de Caracas; entre els confiscats per les autoritats, figura el nebot de l'exgeneral i colpista, Cliver Alcalá Cordones. El matí de diumenge les Forces d'Accions Especials (FAES), pertanyents a la Policia Nacional Bolivariana, han indicat que van detenir a la colònia Tovar, Estat  d'Aragua, a tres individus involucrats en la fallida incursió armada suscitada el passat 3 de maig.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid