Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Joves
Neix ‘La Forja’, organització hereva de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular (AJUP)

L'organització juvenil,hereva de Maulets-JIR i de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular (AJUP), compta amb nuclis a l’Alt Empordà, el Gironès, el Maresme, el Tarragonès, el Barcelonès, les Terres de l’Ebre, el Vallès Occidental i la Segarra

14/03/2018 Política
Avui s'ha fet pública la creació de ‘La Forja’, organització hereva de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular (AJUP).

El cap de setmana del 3 i 4 de febrer, les Assemblees de Joves per la Unitat Popular (organització juvenil de l’esquerra independentista) van decidir en Congrés Nacional la seva unificació com a organització nacional. Amb això, la coordinadora d’assemblees de joves locals que naixia dos anys enrere, estrena una nova etapa a la seva història sota un mateix nom a tots els indrets on actua, La Forja.

Les assemblees de joves que constitueixen aquesta nova organització juvenil són d’arreu del territori català, amb nuclis a l’Alt Empordà, el Gironès, el Maresme, el Tarragonès, el Barcelonès, les Terres de l’Ebre, el Vallès Occidental i la Segarra. AJUP, amb voluntat d’esmenar les mancances que tenia, decidí fer una passa cap a la creació d’una nova organització, que la unifica per tal de sumar esforços en l’enfortiment de la Unitat Popular.

La Forja es reivindica filla de la història de l’independentisme revolucionari, i hereva de la organització Maulets-JIR. És per això que l’organització es farà pública amb el lema “el combat continua” com a bandera de la seva primera campanya de presentació. L’estratègia que pretén impulsar és de mobilització del jovent, treball per la implantació efectiva de la República Catalana al Principat i per la construcció de la sobirania arreu dels Països Catalans.

En els propers dies la organització farà públics més detalls sobre les seves primeres accions i la seva presentació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid