Joves
Neix ‘La Forja’, organització hereva de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular (AJUP)

L'organització juvenil,hereva de Maulets-JIR i de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular (AJUP), compta amb nuclis a l’Alt Empordà, el Gironès, el Maresme, el Tarragonès, el Barcelonès, les Terres de l’Ebre, el Vallès Occidental i la Segarra

14/03/2018 Política
Avui s'ha fet pública la creació de ‘La Forja’, organització hereva de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular (AJUP).

El cap de setmana del 3 i 4 de febrer, les Assemblees de Joves per la Unitat Popular (organització juvenil de l’esquerra independentista) van decidir en Congrés Nacional la seva unificació com a organització nacional. Amb això, la coordinadora d’assemblees de joves locals que naixia dos anys enrere, estrena una nova etapa a la seva història sota un mateix nom a tots els indrets on actua, La Forja.

Les assemblees de joves que constitueixen aquesta nova organització juvenil són d’arreu del territori català, amb nuclis a l’Alt Empordà, el Gironès, el Maresme, el Tarragonès, el Barcelonès, les Terres de l’Ebre, el Vallès Occidental i la Segarra. AJUP, amb voluntat d’esmenar les mancances que tenia, decidí fer una passa cap a la creació d’una nova organització, que la unifica per tal de sumar esforços en l’enfortiment de la Unitat Popular.

La Forja es reivindica filla de la història de l’independentisme revolucionari, i hereva de la organització Maulets-JIR. És per això que l’organització es farà pública amb el lema “el combat continua” com a bandera de la seva primera campanya de presentació. L’estratègia que pretén impulsar és de mobilització del jovent, treball per la implantació efectiva de la República Catalana al Principat i per la construcció de la sobirania arreu dels Països Catalans.

En els propers dies la organització farà públics més detalls sobre les seves primeres accions i la seva presentació.