x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
jovent
Acció de l'Assemblea de Joves del Gironès contra les joguines discriminatòries per gènere i llengua

L'organització juvenil ja va fer una acció reivindicativa el dia de Reis de l'any passat

05/01/2017 Drets i Llibertats

Aquest vespre un grup de militants de l'Assemblea de Joves del Gironès ha enganxat adhesius a diverses botigues de joguines de El Corte Inglés de Girona per promoure una educació sense cap tipus de discriminació. Com es pot veure en un vídeo que l'organització ha penjat a Youtube, els joves han enganxat adhesius on s'hi pot llegir "Aquesta joguina discrimina el català" i "Aquesta joguina discrimina per gènere".

L'any passat l'organització juvenil també va fer una acció coincidint amb el dia de Reis. En aquella ocasió la van dirigir contra les entitats bancàries, a les que van acusar de "corruptes, lladres i estafadors" i culpables d'enriquir-se a costa de les classes populars. Per denunciar-ho, van deixar carbó a la porta d'unes oficines de laCaixa i el Banc Sabadell, que a més van omplir d'adhesius.

Aquí podeu veure el vídeo de l'acció d'enguany:

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid