x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Les Assemblees de Joves per la Unitat Popular responen a la campanya del PP amb un altre petó

La coordinadora juvenil hi dóna la volta per defensar el referèndum unilateral.

10/05/2017 Política
Continuen les reaccions a la campanya contra l’independentisme que el Partit Popular va presentar divendres passat. La coordinadora d’Assemblees de Joves per la Unitat Popular, properes a la CUP, ha contraatacat amb un cartell molt similar on es veuen dos joves a punt de fer-se un petó però amb l’eslògan “Valents per convocar junts un referèndum unilateral”. A la imatge dels populars, en canvi, s’hi pot llegir “Valents per a seguir creixent junts”.

Una altra diferència és el que porten pintats a les galtes els nois. A la imatge original, la noia hi té una bandera espanyola i el noi una senyera. S’hi simbolitza així la unió de Catalunya i d’Espanya, dos subjectes diferents. En canvi, al cartell de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular s’hi representen un noi i una noia amb postures diferents sobre la independència però units per la convocatòria del referèndum.

La coordinadora juvenil respon així a la que, tot i negar-ho, sembla la campanya del PP pel ‘no’ al referèndum. La imatge, difosa per les xarxes socials, ha tingut gran acceptació i ha estat compartida per dirigents de la CUP i comptes d’assemblees locals. “Catalunya ha de decidir el seu futur i cal que tothom es pugui expressar. Nosaltres defensem el seu dret a dir ‘no’ a la independència, ells no volen ni que votem”, diu Júlia Reniu, portaveu de la coordinadora.

Les Assemblees de Joves per la Unitat Popular és un espai de coordinació on hi participen assemblees i col·lectius de joves independentistes i d’esquerres dels Països Catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid