Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#JoSócBellreguard
Al Tall se suma a la concentració de Bellreguard en defensa de la llengua.

El Tio Canya tornarà per defensar la llengua dels valencians i les valencianes.

01/03/2018 Llengua
Més d'una vintena d'entitats representatives de la societat civil valenciana s'han mobilitzat en solidaritat de Bellreguard i convoquen a la concentració en defensa del valencià per exigir viure plenament en valencià als diferents pobles i comarques del País Valencià. A la concentració es llegirà el manifest signat per les organitzacions convocants i estarà acompanyada per les actuacions d'Al Tall, la Muixeranga de la Safor i la Colla de Dolçainer i Tabaleters de Bellreguard.

El divendres 2 de març a les 19 h davant de l'Ajuntament de Bellreguard tindrà lloc la concentració «En defensa dels nostres drets! #JoSócBellreguard» per donar suport al poble i al consistori municipal en la decisió de no acatar el requeriment de Delegació de Govern que els marcava un termini d'un mes per retolar els senyals de trànsit de la localitat en castellà. El termini per complir el requeriment finalitza el mateix divendres i des del poble saforenc es vol donar una resposta col·lectiva enfront de la imposició del delegat de govern.

Donen suport a la convocatòria fins al moment:

Acció Cultural del País Valencià, Bloc Nacionalista Valencià, Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard, Compromís, Moviments de Renovació Pedagògica Col·lectiu de Mestres de La Safor i Escola d'Estiu Marina-Safor, Coordinadora Safor-Valldigna pel Valencià, ERPV, Escola Valenciana, EUPV, Intersindical Valenciana, Joves pel Dret a Decidir, Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Plataforma per la Llengua del País Valencià, Podem, Poble Lliure País Valencià, PSPV Safor- Valldigna, Compromís Safor –Valldigna, BLOC de la Safor – Valldigna, Compromís per Bellreguard, PSPV Bellreguard, Ateneu Popular de Bellreguard la Roda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid