Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CHANGE.ORG
Lliurament a la Fiscalia d'una petició per obrir una investigació sobre el finançament de «Manos Limpias»

Avalada per més de 10.000 signatures, es presenta avui a les 12h a la Fiscalia de Catalunya (Carrer de Pau Claris, 160)

15/01/2016 Política

Aquest migdia es lliurarà a la Fiscalia de Catalunya una petició per obrir una investigació sobre les fonts de finançament del sindicat «Manos Limpias», la seva estructura jurídica/legal i la seva condició d'afany o no de lucre. La demanda està avalada per més de 10.000 signatures recollides a través de la Plataforma Change.org.

La petició argumenta que d'acord amb la "Ley Orgánica 11/1985, de 2 de agosto, de Libertad Sindical", aquest presumpte sindicat hauria de publicar les seves estructures de gestió exposant els càrrecs i tasques de cada departament.

També es remarca que hauria de fer públiques les fonts de finançament i, almenys als seus afiliats, l'estat de comptes del deure i l'haver econòmic en cada moment.

Com que ha resultat impossible de fer aquestes simples comprovacions i es posa en qüestió el potencial econòmic que permet a Manos Limpias de dedicar-se quasi exclusivament a posar centenars de querelles, demandes, denúncies i plets diversos, la perició demana que aquesta fiscalia posés els procediments als seu abast per tal d'obligar a exercir la transperència i fer així complir la llei a la dita organització i sobretot al seu secretari general, Sr. D. Miguel Bernad.

I més, assegura la petició a la xarxa, que en alguns mitjans de comunicació se'ls ha relacionat amb organitzacions i entitats com a mínim obscures i igualment opaques, tot remarcant les següents informacions de mitjans de comunicació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid