Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Manos Limpias es querella contra el Barça i l'Athletic per la xiulada a l'himne espanyol

El col·lectiu ultra Manos Limpias s'ha querellat contra el FC Barcelona i l'Athletic per un suposat delicte "d'ultratge a Espanya" i un altre contra els drets fonamentals que garanteix la Constitució per la "massiva i sonora xiulada" a l'himne espanyol a la final de la Copa al Camp Nou.

12/06/2015 Política
Manos Limpias ha presentat una querella al jutjat de Barcelona contra l'Athletic i el Barça en la qual considera els dos clubs responsables directes de la xiulada a l' himne espanyol i els acusa "d'ultratjar i menysprear un dels símbols nacionals" davant el cap de l'Estat, Felip de Borbó .

El col·lectiu ultradretà també dirigeix la querella, com a col·laboradors necessaris, contra diverses entitats que, en la seva opinió, van facilitar xiulets i van promoure la "humiliació, vexació i odi a les institucions i societat espanyola en el seu conjunt", i demana que se citi com a testimoni al president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid