Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els exlegionaris tornaran a desfilar al Maresme

La "confraria legionaria" desfilarà a la processó de Palafolls el proper 25 de març

19/01/2016 Política

El diari digital El Món informa que la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria de Palafolls (amb la participació d'exlegionaris acompanyant el Crist de la Bona Mort) desfilarà a la processó d'aquest municipi del Maresme el proper 25 de març. Un responsable dels exlegionaris, va explicar que aquest any preveuen desfilar també a St Pere de Ribas i a l'Hospitalet.

L'any 2012 es va fer l'última desfilada d'exlegionaris a Mataró. Els anys anteriors durant aquestes processons paramilitars es van produir algunes escridassades i xiulades dels vianants que observaven amb disgust l'espectacle marcial. En diverses ocasions els paramilitars van amenaçar verbalment les persones que denunciaven aquestes desfilades feixistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid