Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LEGIONARIS A SANT ANDREU
Dinar de germanor entre els legionaris i els ARRO dels Mossos

Segons diverses webs ultradretanes durant la manifestació del diumenge 23 de febrer a Sant Andreu, diversos membres del grup de l'ARRO de la policia autonòmica van estar dinant a la seu de la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios

24/02/2014 Drets i Llibertats

Ahir diumenge al migdia quan la manifestació contra la presència de la legió al barri de Sant Andreu passava per davant de la seu de la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios, un cordó de seguretat format per una vintena  de Mossos d’Esquadra va protegir el local dels ex-legionaris. El que no sabien molts dels manifestants és que a dins de la seu dels legionaris  hi havia una unitat dels ARRO. Segons explica al seu perfil del facebook un dels ex-legionaris presents,  els Mossos d’Esquadra van dinar amb ells i van ésser convidats pel "pater" a  “Leche de pantera” (la beguda alcohòlica típica dels legionaris).

La manifestació va ser convocada per protestar contra la cessió de 5000 metres quadrats de terrenys a la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios. Una cessió que va aprovar el Consorci de la Zona Franca (entitat propietària dels terrenys) on hi ha representants de l’Estat, de la patronal i dels sindicats i que està presidit per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid