Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIFEIXISME
La CUP condemna les accions de grups feixistes a Sant Andreu i l’amistat entre els Mossos d’Esquadra i els legionarios

La CUP ha emès un comunicat on condemna enèrgicament les pintades amb missatges i símbols feixistes a Sant Andreu i el “dinar de germanor” entre els Mossos d’Esquadra i els legionarios

26/02/2014 Drets i Llibertats
La nit abans de la manifestació contra la Legió del passat 23 de febrer van aparèixer pintades feixistes  al barri de Sant Andreu  i en acabar l’acte, segons es va poder saber gràcies a les informacions emeses per Llibertat.cat, un grup dels Mossos d’Esquadra que custodiaven la protesta van formar part d’un dinar de germanor fet amb el col·lectiu de legionarios.

En relació a aquests fets, la CUP ha emès  un comunicat on afirma que “les institucions cedeixen espais públics gratuïtament a grups feixistes i, mentre permeten que les parets de Sant Andreu s’omplin d’amenaces, els Mossos d’Esquadra hi estableixen relacions d’afinitat personal. Per aquest motiu, considerem fermament que cal un canvi de rumb immediat: és imperatiu que la cessió de terrenys sigui retirada, que el proselitisme del feixisme sigui condemnat i que els càrrecs públics -entre ells, els Mossos d’Esquadra- actuïn en conseqüència d’aquest fet.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid