Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLENGUA
La CAL posa a debat els reptes de la llengua en un futur estat independent

El proper dissabte 11 d’octubre la CAL organitzarà la jornada de debat a l’Orfeó Gracienc de Barcelona

26/09/2014 Llengua
La Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL), amb la col·laboració de la Fundació Orfeó Gracienc, organitza una jornada de debat a l'entorn del futur de la llengua sota el títol “Millorarà l’ús social de la llengua catalana en un estat independent?”. En aquest esdeveniment diferents experts parlaran dels reptes lingüístics que es plantegen dins el món educatiu, l’àmbit legal i institucional, els mitjans de comunicació i el sector empresarial, i posaran sobre la taula les accions i mecanismes necessaris per ampliar l’ús social de la llengua dins aquests àmbits.

L’acte tindrà lloc el matí del dissabte 11 d'octubre, a l’Orfeó Gracienc de Barcelona, i hi participaran Eva Pons, professora de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona, Salvador Cot, director del diari Nació Digital, Pere Mayans, professor i tècnic en gestió de les llengües, i Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis. Eduard Berraondo, periodista i coordinador del programa L’illa de Robinson d’El Punt Avui TV, serà l’encarregat de conduir i moderar l’acte. Aquesta jornada és oberta al públic i l’accés és gratuït. Per assistir-hi, es prega confirmació prèvia d’assistència escrivint un correu a cal@cal.cat, o bé trucant al telèfon 934159002.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid