Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
La CAL engega una campanya de micromecenatge per finançar el Correllengua

L’objectiu és assolir 5.000 euros per destinar-los a millorar i ampliar el suport als organitzadors locals del Correllengua

21/03/2013 Llengua

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma "tot SUMA" per finançar el Correllengua d'enguany.

L’objectiu de la campanya és assolir 5.000 euros per destinar-los a millorar i ampliar el suport que des de la CAL s’ofereix als organitzadors locals del Correllengua. Les contribucions serviran per a oferir-los nous recursos i materials (exposicions, jocs, marxandatge...), ajudar-los en la planificació dels actes i millorar-ne la seva difusió. Tot plegat per fer que el moviment guanyi en cohesió i implantació territorial, segons la CAL.

D'aquesta manera, fins el 26 d’abril, tothom qui ho vulgui podrà fer aportacions i els mecenes rebran a canvi diversos regals en agraïment al seu ajut. Al mateix temps, el 15% de l’import de les contribucions desgravarà en la propera declaració de Renda (IRPF).

El Correllengua, amb 17 anys d’història, és el moviment més actiu i més fortament arrelat al conjunt de terres de parla catalana a favor de la promoció de la llengua i la cultura del país, a través d’una aposta festiva, participativa i transversal. Actualment, més de 150 viles, barris i ciutats del Principat i més de 300 arreu dels Països Catalans participen del Correllengua.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid