Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desobediència
Continua el Multireferèndum malgrat les identificacions i la retirada d'algunes taules

Tot i la prohibició, aquest matí s'han instal·lat 276 taules de votacions repartides en 130 municipis.

25/05/2014 Política
Els Mossos retiren la taula de Riudoms Els Mossos retiren la taula de Riudoms

Els Mossos d'Esquadra han fet retirar algunes taules del Multireferènduma diverses poblacions com Lloret de Mar, Reus, Riudoms, Ripollet, Arenys de Mar, en poblacions del Penedès... així com també han identificat a nombroses persones responsables de les taules a altres poblacions. Se sap que la taula situada al districte de Les Corts de Barcelona ha estat denunciada pel PP i per això, els Mossos han identificat als voluntaris que s'han fet responsable de la consulta.

En aquest Multireferèndum es vol recollir l'opinió dels ciutadans sobre qüestions com el pagament del deute o el projecte BCN World.

La butlleta del Multireferèndum recull quatre preguntes d'àmbits generals diferents, com per exemple sobre els transgènics o la sobirania energètica, i altres de territorials, sobre el BCN World, el transvasament d'aigua a Lleida i la MAT de les comarques gironines.

La Junta Electoral Central i el Tribunal Suprem van prohibir el Multireferèndum perquè coincideix amb les eleccions europees però els organitzadors van decidir mantenir la convocatòria. Cal dir que dies abans d'aquesta prohibició, la Junta Electoral de Girona l'havia autoritzat

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid