Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Participació Popular
Més de 300 meses de vot inscrites pel multireferèndum

La Junta Electoral de Girona autoritza la celebració de les consultes

18/05/2014 Drets i Llibertats
Autorització de la Junta Electoral de Girona Autorització de la Junta Electoral de Girona

A hores d'ara s'han inscrit 304 taules de vot: 101 de vot anticipat ( del 17 al 24 de maig) i 203 per al 25M pel #Multireferèndum i divendres passat va començar el vot anticipat, alhora que es tancava el registre de meses.

Coincidint amb l'inici del vot anticipat, l'Ateneu Popular de 9 barris, que va acollir el debat sobre la pregunta “Voleu que el grup promotor d’una Iniciativa Legislativa Popular pugui sotmetre la seva proposta a referèndum vinculant?”. El debat va comptar amb la participació de Gerard Batalla, Ada Colau, Gerardo Pisarello i Raimundo Viejo, i va ser moderat per Itziar González.

Ahir ja es va poder votar a Solsona, Tornabous, i Lleida. Precisament, a la ciutat de Lleida la policia municipal va fer retirar la mesa de vot per no haver demant permís per a la seva instal·lació a la via pública.

Autorització de la Junta Electoral de Girona

El multireferèndum ha estat autoritzat per la Junta Electoral de Girona mitjançant una ressolució autoritzant la celebració del multireferèndum a la província en la que la "autoritza la celebració de la consulta sol·licitada, sempre que no es faci cap acte que impliqui directament o indirectament actes de campanya electoral a favor o en contra d'un partit polític, d'una opció política, o d'algun candidat a les eleccions" i que les meses s'instal·lin a més de 100 metres dels col·legis electorals.Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid