Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment popular
Presentació pública de "Multireferèndum 2014"

Entre altres organitzacions, compta amb el suport de la CUP i nombrosos moviments populars

18/02/2014 Política
Multireferèndum 2014 Multireferèndum 2014
El proper dijous a les 11.00 hores a Can Batlló al barri barceloní de la Bordeta,  tindrà lloc la presentació pública a premsa de la campanya Multireferèndum 2014, on es donaran a conèixer els grups promotors. Els mateixos explicaran quines són les preguntes que seran sotmeses a referèndum popular així com el calendari de mobilitzacions i campanyes.

Entorn d'aquesta proposta s’hi apleguen múltiples col·lectius i persones amb l’objectiu comú d'organitzar un primer Multireferèndum aquesta primavera, on diversos moviments socials plantejaran qüestions rellevants referents a temes que ens són comuns. Són més de 25 col·lectius i organitzacions les que a l’inici de la campanya, hi donen suport.

Així mateix, l’acte comptarà amb la presència de persones de trajectòria històrica en el sí de lluites socials i al territori d'aquest país que donen suport a la iniciativa: Josep Pàmies, Itziar González, Pep Riera, Àngels M.Castells, Pep Puig, Llorenç Planagumà, Josep Cabayol, entre d’altres

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid