Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MULTIREFERÈNDUM
Reunió sobre el Multireferèndum a Terrassa

Avui a les 20h s’ha convocat una reunió sobre el  Multireferèndum que se celebrarà al Casal Popular  l'Atzur (C/ Arquímedes, 89) de Terrassa

 

08/04/2014 Drets i Llibertats
El  Multireferèndumés una convocatòria ciutadana sobre qüestions d’interès públic que es multiplicarà a Catalunya entre el 27 d’abril i el 25 de maig de 2014. Es tracta d’una iniciativa independent i gestionada des del terreny associatiu. En aquesta primera convocatòria, les preguntes i els col·lectius per qui són promogudes són: Dret a referèndum vinculant per a les Iniciatives Legislatives Populars (ILPs); Cultius i aliments transgènics (Som lo que sembrem) Deute il·legítim i finançament (CUP) i Control democràtic i directe de l’energia (Xarxa per la sobirania energètica).

El vot presencial serà a peu de carrer el dia 25 de maig i també es podrà votar anticipadament durant la setmana anterior, així mateix es podrà votar telemàticament des del dia 27 d’abril. La campanya de debat s’iniciarà el 5 d’abril.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid