Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 25 de maig, desobeïm la prohibició, desobeïm la por i votem al multireferèndum!
20/05/2014 Jordi Martí Font

Per Jordi Martí Font, membre de la CGT, de l'Ateneu Llibertari Alomà, del Col·lectiu Independentista del Priorat i de la CUP de Tarragona

Què és la democràcia sinó opinar lliurement, contrastar opinions, respectar les contràries i decidir entre totes les persones les coses que ens afecten com a col·lectivitat? Què és la democràcia sinó el govern de totes i tots? Què és? Doncs res de tot això, segons la Junta Electoral Central, una colla de buròcrates que decideixen què pot ser i què no, què pot passar i què no, en els moments que ells mateixos titllen de "festes de la democràcia".

Res més els importa que tenir-ho tot ben controlat. Només volen que els que van a les eleccions tinguin el panorama lliure i ben clar, ple de fosca i brossa, per tal que cap idea no faci cap a cap cap de cap persona amb dret de vot; o, encara pitjor, amb dret a ser. La Junta ha declarat avui, 19 de maig, que el Multireferèndum, una forma de democràcia vinguda des dels moviments socials que pretén preguntar la ciutadania sobre diversos temes que els suposats representants "polítics" mai no pregunten "constitueix una activitat de naturalesa política susceptible d'exercir influència als electors" i per això l'ha prohibit.

A demanda del PP, PSOE, UPyD, Vox i Cilus, i tenint en compte que un partit amb representació al Parlament, tot i que no es presenta a les Europees (la CUP), li dóna suport, la Junta ha decidit prohibir-nos que el dia 25 decidim sobre la utilització de transgènics, la sobirania energètica, el deute públic i una possible Llei d'ILP; a més al Camp podíem opinar sobre BCN World; a Girona sobre la MAT; i a Lleida sobre la gestió de l'aigua.

Ja ho sabeu, no es pot opinar. Ens volen calladets i amb la boca closa. Per això desobeir-los serà la nostra manera de dir-los que volem democràcia i no en tenim, de dir-los que votar cada quatre anys homes grisos que ens deixen en mans dels homes de negre és una pura estafa, de dir-los que les llibertats només s'aconsegueixen desobeint i si algun dia volem que aquest sigui una país lliure, una societat lliure formada per persones lliures i iguals en drets econòmics i polítics, el dia 25 cal desobeir i sortir al carrer, entre altres coses a votar en el multireferendum.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid