Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MULTIREFERÈNDUM
Acte informatiu sobre el Multireferèndum a Girona

El dia 29 d'abril a les 19h es farà un acte a La Marfà de Girona per informar sobre el Multireferèndum

25/04/2014 Política

El Ple de l’Ajuntament de Girona del 14 d’abril va rebutjar una moció de la CUP i ICV-EUIA per col·laborar en l’organització del Multireferèndum, que se celebrarà el 25 de maig. CIU i PP van votar contra la proposta.

Segons la Xarxa pels Drets Socials (XDS), el vot contrari de CIU i PP “és una mostra de la poca importància que donen aquests dos partits a la participació ciutadana per decidir en els assumptes transcendents que ens afecten”. La XDS considera que l’acció de votar “incomoda els partits relacionats amb l’oligarquia d’aquest país, que no vol repartir ni les riqueses ni la capacitat de decisió amb tot el poble.”

Malgrat el rebuig del Ple de l’Ajuntament de Girona, la XDS manifesta la voluntat de continuar endavant amb la celebració de la consulta i fa una crida pública a col·laborar en l’organització i la creació de les meses de vot. El 29 d’abril se celebrarà, precisament, un acte informatiu sobre el Multireferèndum a l’Espai Marfà de Girona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid