Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment popular
Tret de sortida del projecte Multireferèndum 2014
21/02/2014 Drets i Llibertats
Presentació del projecte Multireferèndum 2014 Presentació del projecte Multireferèndum 2014

Entitats promotores de preguntes i col·lectius de suport al projecte Multireferèndum 2014 fan una crida a participar de la iniciativa, a través de la qual vàries qüestions d’interès social seran sotmeses a referèndum popular aquesta primavera.

Multireferèndum és una convocatòria ciutadana sobre qüestions d’interès públic que es multiplicarà a Catalunya entre el 27 d’abril i el 25 de maig de 2014. Es tracta d’una iniciativa independent i gestionada des del terreny associatiu. En aquesta primera convocatòria, les preguntes i els col·lectius per qui són promogudes són: Dret a referèndum vinculant per a les Iniciatives Legislatives Populars (ILPs); Cultius i aliments transgènics (Som lo que sembrem)Deute il·legítim i finançament (CUP) i Control democràtic i directe de l’energia (Xarxa per la sobirania energètica).

El vot presencial serà a peu de carrer el dia 25 de maig i també es podrà votar anticipadament durant la setmana anterior, així mateix es podrà votar telemàticament des del dia 27 d’abril. La campanya de debat s’iniciarà el 5 d’abril.

Multireferèndum és una iniciativa autogestionada, però molt ambiciosa i que necessitarà del suport econòmic, material i de treball d’entitats, col·lectius, organitzacions i persones que apostin per ella i hi vulguin col·laborar. Amb aquest objectiu s’ha habilitat un sistema de crowfounding a través de la plataforma GOTEO.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid