Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Multireferèndum
El Ple de l'Ajuntament d'Olot rebutja donar suport al Multireferèndum
26/04/2014 Política
Multireferèndum Multireferèndum

Multireferèndum Garrotxa va presentar una moció de suport a aquesta iniciativa al ple municipal, que va ser desestimada pel Ple municipal de l'Ajuntament d'Olot. Convergència i Unió, Esquerra Republicana i Partit Popular hi van votar en contra i el Partit dels Socialistes i Plataforma per Catalunya es van abstenir.

Tot i la manca de suport del plenari, els impulsors de la iniciativa la duran a terme igualment. De fet, ja es pot votar per internet fins el dia 25 de maig, quan, a més, les urnes també estaran instal·lades en algun punt de la ciutat. Volen posar en mans de la ciutadania "processos de presa de decisions que permetin al conjunt de la societat poder prendre decisions concretes", defensava Raül Massanella al ple.

Multireferèndum 2014 és una convocatòria, de la gent per a la gent, per debatre i decidir sobre qüestions bloquejades en les institucions polítiques. Neix a proposta de Som lo que Sembrem i la Plataforma Aturem el Fracking i culminarà en una primera onada, durant les setmanes prèvies a les eleccions europees de maig de 2014. Amb ella, cerquen pràctiques que ens portin cap a una democràcia creixent i directa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid