Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desobediència
La FAVB aposta per la celebració del Multireferèndum
22/05/2014 Política

La FAVB no veu en la resolució de la Junta Electoral (en relació a la prohibició del Multireferèndum,) arguments que "ens puguin fer canviar de parer. No creiem que aquestes votacions paral·leles puguin influenciar en el vot de les eleccions europees. No és una pràctica gens estranya en una democràcia que dues urnes, per temes diferents, comparteixin taula. I a sobre, en aquest cas, les urnes no compartiran ni tan sols el mateix espai".

Per a l'entitat veïnal, la lluita pel sufragi universal i per obtenir quotes de democràcia és ben viva entre nosaltres. Però s’ha sacralitzat una manera determinada d’entendre la democràcia i "no entenem que qui parli del dia de la “festa de la democràcia” pugui impedir que la gent voti sobre altres temes que li interessin".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid