Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Mobilització en defensa de l'educació pública "Pintem Catalunya de groc"

Del 18 al 20 d'octubre, arreu de Catalunya hi ha previstes acampades grogues amb la participació de la comunitat educativa i d’entitats, plataformes i associacions i organitzacions del territori o territoris

17/10/2013 Educació

La campanya "Pintem Catalunya de groc" una proposta nascuda inicialment per Badalonaesmou i que compta amb el suport de les plataformes, moviments i assemblees de la comunitat educativa arreu del territori. 

Es proposa pels dies 19 i 20 d'octubre fer acampades a diferents punts de Catalunya amb la participació de la comunitat educativa i d’entitats, plataformes i associacions i organitzacions del territori o territoris.

Aquesta mobilització serà l'avantsala de la vaga general d'educació convocada pel proper dia 24 d'octubre. La vaga es realitza per exigir la retirada de la LOMCE aprovada pel parlament espanyol, i pren com a bandera la defensa de la immersió lingüística i de la llengua catalana, així com l'aturada de l’aplicació de la LEC i retirada del decret de provisió i plantilles.

Altres reivindicacions que han motivat aquesta vaga són l'exigència d'uns pressupostos sense retallades: tant pel que fa a les retallades educatives com les salarials; els sindicats convocant reclament la recuperació de les condicions laborals i la defensa dels llocs de treball. Entre aquestes reivindicacions es troba la de cobrir les substitucions des del primer dia al 100% i amb les contractacions exclusives de mitja jornada i sencera amb el salari corresponent

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid