Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga Indefinida
El docents planten a Educació i debaten si es reactiva la vaga

“si l'únic subjecte de la reunió ha de ser el calendari d'aplicació del TIL, ja li vam dir a la consellera Camps, que no ens esperés”, apunta el el secretari general de l'STEI-I, Biel Caldentey.

17/10/2013 Educació

Els comitès de vaga de l'Assemblea de Docents i dels sindicats STEI-i i FE-CCOO no tenen previst assisitir a l'onzena reunió que ha convocat aquest dijous la Conselleria d'Educació. Els docents donen per acabades les negociacions, si Educació no rectifica, després de la resposta d'aquest dimarts, de què només es podria pactar el calendari d'aplicació del Decret de tractament integrat de llengües (TIL).

Reactivar la vaga
Els comitès han convocat per divendres horabaixa una nova assemblea per decidir quina estratègia cal seguir a partir d'ara. Algunes de les opcions que es plantejaran durant la trobada serà si cal reactivar la vaga fent aturades d'un dia a la setmana o per contra, cal prendre accions més contundents. Per tirar endavant noves accions de protesta, els docents ja compten amb 500.000 euros a la caixa de resistència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid