Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especulació
Gairebé 250 persones s'apleguen a la III Marxa Jove pel Territori de Mallorca

ARRAN va denunciar que agents de la Guàrdia Civil volien identificar al jove que va llegir el manifest a l'indret on està previst ubicar el camp de golf.

18/08/2013 Territori

Ahir a la tarda va tenir lloc la tercera edició de la Marxa Jove pel Territori entre Biniali fins a Sencelles al Pla de Mallorca per alçar la seva veu per l'amenaça de construcció del camp de golf a la zona.

En arribar a Sencelles es va llegir un manifest en el qual es recordà les diverses lluites a favor del territori. En aquest sentit, destacaren “l'abans i el després” que ha suposat la demolició dels 68 apartaments de les Covetes.  També denunciaren les retallades a l'Ibanat. La lectura del manifest va finalitzar reivindicant Mallorca amb "futur, treball i terra" i amb el crit "Visca la Terra". L'organització juvenil ARRAN va denunciar que agents de la Guàrdia Civil volien identificar al jove que va llegir el manifest. Música i un sopar popular va posar el toc final de la jornada reivindicativa

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid