Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Cadenes Humanes a les Illes per reivindicar els anhels de llibertat del conjunt de la nació

Abans de l'11S hi hauran Cadenes Humanes cap a la Independència a Illes d'Eivissa, Menorca i Mallorca. El passat 26 d'agost, una trentena de persones va formar una cadena a Fomentera

05/09/2013 Política

La Via Catalana cap a la independència creua la mar Catalana i s'endinsa a les Illes. El proper diumenge,  a Eivissa ciutat s'hi esdevindrà el punt de suport d'Eivissa cap la Via Catalana de l'11S. Es farà una cadena humana que partirà de l'estàtua de Guillem de Montgrí a les 12h. L'organització estarà conformada per membres de la societat civil. L'acció serà seguida a les xarxes socials sota l'etiqueta #EivissaPelsPaïsosCatalans

Dimarts, 10 de setembre, la cadena humana tindrà lloc a Maó. Anirà del Mercat de Peix al parc Roxina (ruta de Ses Voltes). L'organització també està formada per la societat civil i remarca  que "es fa el 10 per tal de donar un toc d'atenció als mitjans i a l'ANC i demostrar que "som i serem una part de la nació". Es podrà seguir amb l'etiqueta #MenorquinsPelsPaïsosCatalans.

També el dia 10, a les 20h a la plaça Major de Palma (Mallorca), es farà una cadena humana que envoltarà la plaça, enmig de la qual un altre grup de gent omplirà un gran mapa dels Països Catalans. Aquesta acció està convocada per l'Obra Cultural Balear (OCB) i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM).

Formentera

El passat 26 d'agost, una trentena de persones van realitzar  a Formentera la cadena humana a favor de la independència dels Països Catalans. Tant formenterers com alguns estiuejants catalans habituals s'afegiren a la convocatòria, que va néixer dies abans mitjançant les xarxes socials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid