Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
França no impedirà que la Via Catalana travessi l'Albera

Tallaran el trànsit a les 13h, tot i que se'ls havia demanat que ho fessin a les 14.30h

04/09/2013 Política
Commemoració del Tractat dels Pirineus Commemoració del Tractat dels Pirineus | Autor: Llibertat.cat

L'ANC de Catalunya Nord ha rebut aquest migdia una carta de la prefectura de Perpinyà on informa que finalment tallarà el trànsit el dia 11 de setembre per permetre el tram nord-català de la Via Catalana, segons publica vilaweb

Fins ara les autoritats havien posat traves als organitzadors i els havien anunciat que, si bé no tenien res contra l'acció, no tallarien el trànsit de la carretera que va del Voló al Pertús, tal com informava avui El Punt Avui.

Finalment les autoritats franceses han canviat de decisió, tot i que encara no satisfan la petició de l'ANC, que havia demanat que el trànsit es tallés a partir de les 14.30. Segons que els ha informat la prefectura, el trànsit quedarà tallat a les 13.00, i això pot ser perjudicial si els participants no surten prou temps abans. L'organització mirarà de negociar amb la prefectura per tallar el trànsit més tard, però en tot cas, sempre s'hi podrà arribar passant per la Jonquera. 

El fet que fins avui diguessin que no tallarien el trànsit ha portat l'ANC de Catalunya Nord a suspendre la caminada i la cursa de Morellàs al Voló prevista per al mateix dia 11. Tal com explica VilaWeb Catalunya Nord, en canvi, hi haurà una concentració a la Porta dels Països Catalans de Salses el diumenge dia 8 i una altra al Castellet de Perpinyà el dimarts dia 10.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid